Lokalvårdare, bemanningsenheten gemensam service

Om arbetsplatsen

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 86 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Studerar du och vill tjäna lite extra pengar eller bara vill stärka ditt CV?

Som vikarie får du ett intressant, roligt och omväxlande jobb med möjlighet att arbeta på flera olika arbetsplatser och knyta värdefulla kontakter. Du väljer själv dina arbetstider och kan skaffa dig arbetslivserfarenhet inom ett område som du är intresserad av.

Att arbeta som vikarie passar många och kan vara en väg in på arbetsmarknaden. Genom att arbeta hos oss får du nya erfarenheter, möjlighet att bidra med din kompetens och göra skillnad för andra människor.

Du kommer att bli visstidsanställd intermittent, vilket innebär att varje enskilt arbetstillfälle är ett nytt anställningsförhållande. Bokningar kommer att kunna ske från en dag upp till sex månader vid olika tillfällen.

För att vi ska kunna ta ställning till din ansökan behöver du bifoga utbildningsbetyg/intyg vid ansökan.

Arbetsuppgifter

Som lokalvårdare ansvarar du självständigt för daglig städning, storstädning och specialstädning enligt kommunens städinstruktion. Arbetet genomför du under dagtid, ofta med start kl.06.00. Du arbetar på förskolor, skolor och övriga verksamheter i kommunen, för att täcka upp under ordinarie personals frånvaro.

Du kan arbeta ensam eller i ett arbetslag beroende på hur verksamheten ser ut. Du har nära kontakt med områdets samordnare gällande lokalvård, inköp med mera. Du har även daglig kontakt med elever, kunder, personal med flera som vistas i de lokaler som du städar. Arbetet kan ibland vara fysiskt tungt. Vi använder Time Care Pool som bokningssystem för dina arbetspass.

Kvalifikationer

Du som söker har godkänd gymnasieexamen och det är meriterande om du har lokalvårdsutbildning till exempel SRY, PRYL eller liknande. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat som lokalvårdare. Kunskap om städutrustning och rengöringsmedel som används i lokalvården är meriterande.

Du behöver ha grundläggande datorkunskaper och kan använda mail och mobiltelefon i ditt arbete. Vidare kan du uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift då kommunikation ingår i arbetet men även för att kunna läsa och förstå städinstruktioner samt ritningar för att hitta och organisera arbetet inom lokalerna samt mellan de olika städobjekten.
Du som söker till oss har B-körkort med tillgång till bil.

Arbetet är till stor del självständigt och kräver därför att du tar ansvar för de städobjekt du tilldelats. Du behöver vara flexibel eftersom vi rycker in vid frånvaro. Vi kommer i kontakt med många människor och det är viktigt att vi har en god kommunikation med de verksamheter vi servar. Du kan planera dina dagar utifrån instruktion och tidigare erfarenheter, du har förmåga att prioritera mellan dina arbetsuppgifter. Då arbetet stundtals är fysiskt krävande är det viktigt att du har en god fysik och är rörlig i kroppen.

Eftersom vi har viss verksamhet som även är kopplade till barnomsorg kommer du att få visa upp ett belastningsregister enligt bestämmelser i 2 kap. 31-33 §§ skollagen om du erbjuds anställning.

Anställningsvillkor

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Timavlönad
Tillträde
Vi rekryterar löpande.
Publicerad
2024-01-02
Ansök senast
2024-06-30

Kontaktpersoner

Ansökningsinformation

Referensnummer
KLK-2023-97Ansök här

Övrig information

Kommunledningskontoret leder, samordnar, följer upp och utvecklar kommunens verksamhet utifrån en helhetssyn. Här finns verksamheter som ekonomi, HR, IT, medborgarcenter och strategiska frågor samt all gemensam service med lokalvårds-, måltids- och transportverksamheter i förvaltningen. Kommunledningskontorets arbete ska bidra till en positiv utveckling för alla som bor, arbetar, driver företag, studerar eller besöker vår kommun . Kommunstyrelsen ger ramarna och direktiven.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter skickar du in din ansökan via post märkt med titel och referensnummer. Du kan också lämna din ansökan på Rådhus Skåne. Har du frågor kan nå oss via växeln 044-13 50 00.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Medborgarcenter hjälper dig

Vi hanterar dina frågor om kommunens verksamheter och du kan besöka oss, ringa oss eller skriva. Oftast får du hjälp direkt, annars lotsar vi ditt ärende rätt.

Stängt Öppnar 29 apr kl 07.45
Hjälpte informationen på sidan dig?